Isoleren van uw platte dak

Als bezitter van een plat dak heeft u de mogelijkheid om uw dak te isoleren. Wij raden u aan om altijd te kiezen om de buitenzijde van een plat dak te isoleren. De kans op vocht en schimmelvorming is bij het isoleren van de buitenzijde van een plat dak namelijk vele malen kleiner dan wanneer u er voor kiest om de binnenzijde te isoleren.

Stacks Image 704
Stacks Image 2999

Dakisolatie

De door ons toegepaste isolatie beschermt u niet alleen tegen de koude in de winter maar ook tegen de felle hitte in de zomer. Het thermo-reflecterend karakter en de opeenvolging van lagen watten, schuim en gemetalliseerd polyester maken dit tot een uiterst efficiënt isolatiemiddel waarmee u aanzienlijk bespaart op uw energieverbruik.

U bespaart hiermee aanzienlijk op tijd, kosten en ongemak. Alle werkzaamheden worden aan de buitenzijde van het dak uitgevoerd waardoor u hiervan in uw woning geen hinder ondervindt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en het zal u verbazen hoe snel u de isolatie van uw dak hebt terugverdiend.

Professionele aanpak!

Voor het isoleren van een ongeïsoleerd plat dak zijn meerdere mogelijkheden.

De beste isolatie ontstaat als u bovenop het platte dak isolatie laat aanbrengen, afgewerkt met waterdicht materiaal.
Een tweede optie is het plaatsen van isolatieplaten bovenop de dakbedekking. Om te voorkomen dat deze wegwaaien, komt er een laag grind of tegels bovenop. Dit levert minder goede isolatie, en is alleen mogelijk als de bestaande dakbedekking in goede staat is.

Professionele klus
Het isoleren van een plat dak is werk voor een professioneel bedrijf als K&D Dakbedekkingen. Een doe-'t-zelver kan dit beter niet zelf doen, omdat het risico op vochtproblemen en dakrot zeer groot is.
Stacks Image 4661

© 2014-2019 ontwerp | realisatie ReclameBureauKamp