Stacks Image 2999

Daklekkage?

U heeft geheel onverwacht een daklekkage en snel hulp nodig bij het herstellen van uw dak? Dan is K&D Dakbedekkingen voor u de oplossing! Wij zijn dé dakspecialist en kunnen vrijwel alle dakproblemen verhelpen. Daarbij is het erg belangrijk dat u iedere daklekkage snel meldt, groot of klein. Door ons snel te melden voorkomt u namelijk meer schade en houdt u uw kosten zo laag mogelijk.

Meld uw daklekkage vandaag nog bij K&D Dakbedekkingen. En wij sturen zo snel mogelijk een dakspecialist voor een gratis dakinspectie naar u toe!

24 uur, 7 dagen in de week bereikbaar via onze lekkage-meld-service.

Service

Wanneer u dakproblemen heeft, wilt u zo snel mogelijk een oplossing. Onze organisatie is zo ingericht dat wij u daarmee vakkundig en professioneel van dienst kunnen zijn.

Nazorg
Onze zorg voor uw (nieuwbouw)dak houdt niet op bij de oplevering. Wij denken graag met u mee om ervoor te zorgen dat uw dak blijft doen wat het hoort te doen en dat de levensduur optimaal wordt benut. Wij bieden de kennis en know how op het gebied van het veilig in stand houden van bestaande daken. Hiervoor hebben wij diverse onderhoudsabonnementen ontwikkeld. Dienstverlening, op maat dus!

Lekkagemeldingen
Bereikbaarheid is heel belangrijk om u bij onverwachte problemen van dienst te kunnen zijn. Bereikbaarheid staat daarom bij ons centraal. Naast de mogelijkheid om lekkages tijdens kantooruren telefonisch (0543 51 20 82) te melden kunt u dit ook via onderstaande button doen.
Onze service moet u ervaren.
Stacks Image 5368

© 2014-2019 ontwerp | realisatie ReclameBureauKamp