Dakonderhoud

Levensduur verlengen en schaden beperken. Hierdoor worden kosten verlaagd en overlast voorkomen.

Onderhoud uitvoeren, dakreiniging, herstel van kleine gebreken waar nodig, terugkoppeling van constateringen. Het in kaart brengen van diverse dakvlakken, renovatieadviezen, begrotingen voor zowel de particulier als de gebouwbeheerder.

Totaal Dakonderhoud
Dakonderhoud is specialistisch werk geworden. Het vergt een totaal andere strategie en bedrijfsvoering in vergelijk tot nieuwbouw en renovatie.

onderhouden en levensduur verlengen
repareren
rapporteren
lekkage-meld-service
bestandsopname
dakveiligheidsvoorzieningen
renovatieadviezen
dakonderhoudsovereenkomsten
Stacks Image 704
Stacks Image 2999

Dakonderhoudscontract

Bij een dakonderhoudscontract wordt het dak schoongemaakt en uitgebreid geïnspecteerd. Een inspectie-rapport houdt u op de hoogte van de actuele gesteldheid van het dak. De frequentie en tijdstip van het te verrichten onderhoud is afhankelijk van meerde factoren en wordt in gezamenlijk overleg bepaald.

Goed, professioneel dakonderhoud wordt vaak onderschat. De gevolgen van het niet uitvoeren van onderhoud kan leiden tot lekkage, overstromingen en zelf instorten van complete dakconstructies.
Tevens is het verrichten van regelmatig dakonderhoud levensduur verlengend en een voorwaarde bij dak-garanties.

Indien u met ons een dakonderhoudscontract afsluit wordt u automatisch gebeld voor een afspraak voor de controle en/of servicebeurt.

Stormschade

Met een uitgebreide dakinspectie en regelmatig dakonderhoud, wordt onderzocht of het bestaande dakbedekkings-pakket voldoende stormvast is verankerd aan de onderconstructie. Stormschade kan hiermee in veel gevallen worden voorkomen.
Heeft u onverwacht een daklekkage? Meld u dit direct via ons daklekkage meldingsformulier!
Onze service moet u ervaren.
Stacks Image 5368

© 2014-2019 ontwerp | realisatie ReclameBureauKamp