Stacks Image 2999

Dakwerkzaamheden

Voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers zijn wij actief in de renovatie en nieuwbouw. Van grote bedrijfshallen tot een garagedak.

K&D dakbedekkingen levert zowel traditionele als gemodificeerde bitumineuze en kunststof dakbedekkingen of een combinatie van beide.
De keuze voor een systeem of materiaal wordt bepaald op basis van onze ruime ervaring en materiaalkennis. Vaak wordt een combinatie gemaakt van diverse systemen en materialen om zo voor ieder dak een passende oplossing te verzorgen.

De werkzaamheden worden uitgevoerd door goed opgeleide vakmensen en volgens de laatste technische ontwikkelingen gerealiseerd.

Hoofd activiteiten;
platte daken; bitumen en de kunststoffen: TPE, TPO, EPDM en PVC
hellende daken, bitumen, shingles
dakreiniging

Bitumineuze dakbedekking

Bij platte daken wordt veelal bitumen dakbedekking gebruikt. Vooral woningen en garages zijn veel voorkomende objecten waar deze dakbedekking toegepast wordt. Het is een betrouwbare en sterke dakbedekking.

Een bitumen dakbedekking is leverbaar in rollen. Het kan in diverse kleuren worden geleverd en wordt middels een brander of föhn aangebracht. Een bitumineuze dakbedekking heeft een verwachte levensduur van 15 jaar. Uiteraard worden de werkzaamheden uitgevoerd volgens de NEN6050 (brandveilig werken op daken).
Stacks Image 5368
Stacks Image 5396

EPDM dakbedekking

Duurzaam bouwen wordt in Nederland steeds belangrijker.
Bewuste materiaalkeuzes zijn hierbij een belangrijk onderdeel. EPDM is een synthetisch rubber dat steeds vaker voorkomt bij duurzame materiaalkeuzes. EPDM heeft dan ook verschillende voordelen:

Bestand tegen alg en groene aanslag
Bestand tegen wortelgroei
UV-bestendig

Kunststof dakbedekking

Een andere duurzame dakbedekking is kunststof dakbedekking, die ook wel als PVC of TPO dakbedekking bekendstaat. Het is een betrouwbaar product dat middels een föhn aangebracht wordt. Hieronder enkele voordelen van een kunststof
dakbedekking:
Vergt weinig onderhoud
Recyclebaar
UV-bestendig
Bestand tegen wortelgroei
Kan ruim 25 jaar mee
Stacks Image 1046

© 2014-2019 ontwerp | realisatie ReclameBureauKamp